Waarom Albema-Robema B.V.

Albema-Robema B.V. is al 50 jaar een gezichtsbepalende speler in de Nederlandse markt van bevestigingsmaterialen.

 
Onze organisatie

Vanaf onze oprichting hebben kwaliteit van onze producten en uitgebreide dienstverlening onze koers bepaald. Wij zijn de betrouwbare en flexibele partner voor professionele eindverbruikers van bevestigingsmaterialen.
Verregaande logistieke ondersteuning en integratie van branchevreemde artikelen hebben wij daarbij aan onze kernkwaliteiten toegevoegd. Onze ambitie is niet om de grootste te worden, maar wel de beste!
Lees hieronder verder waarom Albema-Robema B.V. de aangewezen partner voor u is.
 

Kostenbesparing

Wij streven er voortdurend naar de kosten voor inkoop, transport, administratie, voorraad en logistiek bij ons en onze afnemers terug te dringen. Dit doen door onze klantvriendelijke levercondities, onze uitgebreide logistieke dienstverlening en onze uitgebalanceerde voorraadbeheerssystemen.

 

Breed assortiment van producten en diensten

Albema-Robema B.V. heeft zich vanaf haar oprichting in 1969 ingespannen om naast een uitgebreid aanbod van kwalitatief hoogwaardige bevestigingsproducten, uniek te zijn als het gaat om leveringsmethodieken, service en persoonlijke aandacht voor haar afnemers. Dit heeft geleid tot een assortiment met zo’n 65.000 verschillende artikelen en een keur aan bestel- en leveringsmethodieken.

 

Ons team

Bij Albema-Robema B.V. staat een gemotiveerd team van ongeveer 55 mensen voor u klaar. Gezamenlijk beschikken zij over bijna 500 jaar ervaring met bevestigingsmaterialen. Zij kunnen u daarmee van dienst zijn bij elke denkbare vraag naar of over bevestigingsmaterialen en aanverwante artikelen.
Wij hechten veel belang aan de relatie met onze klanten. Om die zo persoonlijk mogelijk te houden werken wij met vaste contactpersonen voor onze klanten, die vanzelfsprekend perfect op de hoogte zijn van uw eisen en wensen.

 

Vestigingen

Om de aanvoerlijnen kort te houden en u altijd snel en flexibel van dienst te kunnen zijn, werken wij vanuit 2 locaties verspreid over Nederland. Onze voorraad ten behoeve van het uitleveren van losse orders houden wij op onze hoofdvestiging in Helmond. JIT orders worden geleverd vanuit de hoofdvestiging Helmond en vanuit ons filiaal in Hengelo.

 

Distributie

Om flexibiliteit en betrouwbaarheid in onze leveringen te garanderen, beschikt Albema-Robema B.V. over een eigen vrachtwagenpark. Al onze JIT-leveringen en een groot deel van onze losse orders worden via ons eigen, landelijk dekkend distributienetwerk bezorgd.

 

Kwaliteit

Al sinds 1997 is Albema-Robema B.V. ISO gecertificeerd . Maar vanaf april 2017 is Albema-Robema B.V. in het bezit van het felbegeerde ISO 9001 2015 certificaat. Dit geeft een extra stimulans om de dienstverlening nog verder uit te bouwen en een nog grotere klanttevredenheid te realiseren. Kwaliteit is bij Albema-Robema B.V. een dynamisch aspect, waaraan alle prioriteit wordt gegeven.

 

Leveranciers

Wij werken hoofdzakelijk samen met gecertificeerde Europese producenten van bevestigingsmaterialen. Op deze manier houden wij de lijnen met onze leveranciers kort en zijn wij in staat nauw toe te zien op zaken als productkwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Onze langdurige relaties met een uitgebreid netwerk van Europese leveranciers bieden ons bovendien de mogelijkheid snel en flexibel te reageren op veranderende marktomstandigheden.